maanantai 26. maaliskuuta 2012

Toiveita

Viikonloppu vierähti niin etten meinannut pysyä kunnolla vauhdissakaan. On se vaan niin pelottavaa kun se vierähtää kuin siivin.

23.3 ensi-iltaan tuli Nälkäpeli. Huvittaisi käydä katsomassa se. Psykologit/psykiatrit varoittaneet, että siitä voi pelkotiloja O.O Ei se nyt niin pelottava voi olla..
Ite alotin lukemaan Nälkäpelin 1 kirjaa, kun sen tammikuussa ostin pokkarina kirjakaupasta. Voisi hankkia itselle kaksi vikaakin - eka nimittäin ollut ihan hyvä.

Eilen en kirjottanut blogiini, koska se vaan jäi. Muistin vasta yön tunteina itkiessäni itseäni uneen, että unohdin bloginkin. No, eipä siinä mitään kun tänää piti sitten muistaa tämä =D
Mä niin toivon, että tää viikko menisi nopeasti - etenkin huomiset käsityön tunnit. Perjantaina liikuntapäivä, ja ensi viikolla neljän päivän loma! Siunattu pääsiäinen!

Pitäisiköhän mun hankkia itelleni joku "oikee" harrastus? Pitäis varmaan, mä harrastan vaan kirjoittamista, musiikin kuuntelua sun muuta sellasta kummallista. Toisaalta en taas tiedä - tää on ihan hyvä näinkin =D

Mut tosiaan, Nälkäpeliä odotellessa - viikonloppua & Nälkäpeliä odotellessa. Lyhyt on teksti, mutta eipä tässä sen ihmeellisempää olekaan. Kuunnelkaapa vaikka tätä biisiä aikanne kuluksi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti