perjantai 9. marraskuuta 2012

Sä tarttet siivet, sä tarttet juuret

Sori kauheesti, kun aikaa edellisestä postauksesta on vierähtänyt jälleen niin pitkää. Jotenkin vain en ole millään keksinyt mitä kirjoittaisin, enkä sitten ole kirjoittanut mitään.


Kuinka moni on menossa katsomaan lähiaikoina jonkin elokuvan? Itsellä on tulossa kaksi, jotka pitää mennä katsomaan: Twilight Aamunkoi 2 ja Hobitti. Viimeisenä mainittu Hobitti on aivan pakko käydä katsomassa, syys että pidän kovasti trilogiasta Taru sormusten herrasta ja Hobitissa on useita näyttelijöitä tästä trilogiasta, joka siis filmasoitiin kymmenen vuotta takaperin (milloin aika on alkanut lentää?).


Olen jälleen syventynyt ajatuksiin todellisen elämän Nälkäpelistä, kun katsoin äskettäin DVD:ltä Nälkäpelin. Millä kannalla itse olet: olisitko pelinjärjestäjä ja omalla tavallasi vastuussa kaikkien viattomien lasten kuolemista? Vai olisitko mielelläsi tribuutti, joka joutuu haastamaan toiset nuoret ja tappamaan heitä selvitäkseen itse hengissä? Vai olisitko mielelläsi se, joka jää katsomaan televisioruudusta tosi-tv:tä, josta osa ihmisistä menee täysin sekaisin?
Myönnän, että kuulun itse mielelläni viimeiseen porukkaan. Kuka asettuisi muka minun vuorollani vapaaehtoiseksi? Tai kenen vuorolla minä?

Ajattelin juuri äskettäin Haymitchiä ja sitä, miten jokin traumaattinen kokemus voi saada ihmisen luopumaan edellisistä elämäntavoistaan ja siirtymään täysin uuteen: Haymitch meni sekaisin ja alkoi juoda alkoholia humaltumiseen asti. Ei siinä muuta syytä ole. Tai ehkä on, mutta uskoisin ettei ole. Sitä voi ajatella monella tapaa.
Monta kertaa elokuvaa katsoessani mietin, miten kamalaa olisi, jos se kaikki olisi totisesti totta ja istuisin katsomassa sitä suorana tv-lähetyksenä. Mutta onneksi se on vain elokuvaa ja pysyy elokuvana!

//

Mutta Nälkäpelistä kai siirrymme siihen, mitä viime viikkoina minulle on tapahtunut? Eipä juuri mitään, mikä teitä kiinnostaisi. Sain kuitenkin käsiini pidennetyn version elokuvasta Taru sormusten herrasta - Kaksi tornia, mikä on positiivista :') Syyslomakin oli ja meni ja nyt on siirrytty taas koulutöihin.

Ja siitä novellista: olen yrittänyt herätellä ideoita Terra Novan suhteen, mutta mitään en ole koskaan saanut aikaiseksi. Joten ehkä soisin teille mahdollisuuden ehdottaa jotakin toista aihetta =D

Mahtavan Elonkerjuun kappaleen myötä hyvää marraskuuta! <333

2 kommenttia:

  1. Hihi, mukava saada sultakin taas blogitekstiä! Näitä on odoteltu innokkaina! :)
    Ja täytyy ikuisena kaiken maailman kyselyihin ja testeihin vastaajana vastata sunkin kyselyyn: Mun täytyy varmaan sanoa, että kuuluisin varmaan myöskin samaan, viimeiseen porukkaan, jotka jäisivät vain katsomaan televisiosta. Vaikka kyllähän se toisaalta myös inhottaisi.. katsoa, kun muut kuolee ja itse vain istua kotona television ääressä, mutta mä en pystyisi tappamaan ketään, joten kuolisin tribuuttina hyvin nopeasti.
    Mutta voisin vielä senkin sanoa, että jos tämä nyt kaikessa kauheudessaan olisi totta ja sun vuoro tulisi, kyllä mä voisin sitten asettua vapaaehtoiseksi. Tai ainakin hankkisin jostain jonkun, joka voisi haluta :)
    Ja ehdottaakseni vielä aihetta.. joku tv-sarja? Hmm.. Miten olisi Olipa kerran? Muistaakseni joskus sanoit katsovasi kyseistä ohjelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tekstiä on odoteltu.
      Totta, pelkkä katsominen televisiosta olisi kamalaa, joten voi olla että jäisi katsomatta.
      Mutta Olipa kerran oli hyvä ehdotus : D Kiitos.

      Poista