lauantai 10. marraskuuta 2012

Vain elämää

Onko kukaan teistä lukijoistani katsonut kyseistä sarjaa, joka tulee perjantaisin klo 20.00 Neloselta? Voin sanoa, että aivan mahtava! Itse en ole katsonut (häpeäkseni) kuin Kaija Koon ja Jonne Aaronin jaksot (Jonnen päivä tuli siis eilen ja Kaijan viikko sitten), ja olen jo nyt aivan koukussa ohjelmaan. Aivan mahtavia versioita ovat olleet kaikki kappaleet, jotka muut kuin alkuperäinen esittäjä on vetänyt! Jos ette ole katsoneet, niin mukanahan on siis: Jari Sillanpää, Cheek, Jonne Aaron, Kaija Koo, Erin, Katri Helena ja Nipa Neumann.
Suosittelen ohjelmaa lämpimin sydämin. Ensi viikolla vuorossa Katri Helenan päivä, mutta kaikki jaksot näkee täältä.


Tuossa äsken siirryin itse kyseiselle sivulle kuuntelemaan biisejä jaksoilta, joita en itse ole vielä katsonut. Kuuntelin kappaleita ja voin sanoa, että pidin niistä kaikista. Jokainen niistä on niin mahtava, toiset enemmän ja toiset vähän vähemmän, mutta jokainen niistä on niin persoonallinen veto. On varmasti ihana kuunnella, kun joku toinen laulaa oman kappaleesi <33 Haluaisin itsekin kokea sen tunteen, mutta se jää vain unelmaksi, koska musiikilliset lahjani ovat niin minimaaliset :') Niistä koskaan mitään tule, mutta haaveissa on hyvä elää.


Useampikin kappaleista on saanut tunteet pinnalle, mutta yksi on ylitse muiden: joka ikinen kerta kun kuulen sen, alan itkeä - tai kuten kappaleen tulkitsija ilmaisisi "silmät hikoilee" :'). Äiti kysyi minulta eilen, että mitä ajattelen sitä kappaletta kuunnellessani, kun alan itkeä, mutta ei siinä tarvitse edes mitään ajatella: se itkettää minua kuitenkin. Enkä mä vaan voi sille mitään. Kai mä ajattelen tarinaa, jonka tulkitsija kertoi ennen kuin aloitti kappaleen.
Joko te haluatte tietää mikä kappale on kyseessä? Jonne Aaronin tulkinta Kaija Koon kappaleesta Kylmä ilman sua. Ihan uskomaton! Itkettää nytkin tätä kirjoittaessa :') Jostakin syystä kappale vain vetoaa ja menee niin syvälle sydämeen <333 Aivan mahtava kappale, mahtava Jonne <33 Rakastan tätä kappaletta, sekä sen Kaija Koon alkuperäisversiota, että tätä Jonnen tulkintaa. En voi kuin tiivistää tunteeni kahteen pieneen sanaan: voi mahtavaa! Kuunnelkaa se, niin luultavasti ymmärrätte.


Mulla on kuitenkin muitakin suosikkeja, mutta tämä yllä mainittu on kyllä ehdoton kestosuosikkini.
Haluan nyt listata muutaman suosikkini Vain elämää - ohjelman kappaleista:

I Jonne Aaron - Kylmä ilman sua (eei luoja sentään<333)
II Jari Sillanpää - Liekeissä (ei luoja, toi on oikeesti mahtava)
III Jonne Aaron - Rio Ohoi (Rio Ohoi!!)
IV Jonne Aaron - Syytön (miten mahtava)
V Kaija Koo - Mikä siinä on (ei muute pahemman kuuloista)
VI Jare - Levoton tuhkimo (mahtava versio, kertsi on ihan mahtava<33)
VII Jare - Tinakenkätyttö (vooi, kun ei pääse niin korkeelle<33)
VIII Katri Helena - Elossa taas (en ole kuunnellut alkuperäistä, mutta käännös on komea)
IX Erin - Vapaa (vähän erilainen, kuin alkuperäinen, mutta tykkään silti)
X Nipa - Tuhlaajapoika (länkkärimeininkiä tosiaan)
XI Jonne Aaron - Jippikayjei (mä vaan jostain syystä tykkään tästä :')

Siitä huolimatta, että edessä on numerot, eivät nämä ole missään järjestyksessä. Suosikit saattavat muuttua sitten, kunhan Katri Helenan jakso on tullut, ei tiedä :') Hui sentään, silmät hikoilee edelleen.
Toivottavasti nämä kappaleet herättäisivät teissäkin jonkinlaisia tunteita, niin kuin ne herättävät minussa <333


Ja näin tähän loppuun: Suomi - Tshekki, 0 - 1. Että, nyt vähän ottaa päähän x(

En nyt laita biisiä, koska ylempänä niitä on ihan kasapäin. Kuunelkaa niitä, löytäkää oma suosikkinne ja kommentoikaa. Se on vain elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti