tiistai 18. joulukuuta 2012

Ei kiirehdittäis ollenkaan ja oltaisiin rauhassa vaan

Ja näin on saatu käyntiin viimeinen kouluviikko ennen sitä kauan odotettua joululomaa! Täällä päin, missä minä asustelen, koulu alkaa 3.1, eli kahta päivää ennen syntymäpäivääni, joka on 5.1.
Mutta tässä odotellessamme nyt sitä joulua. Siitä on jo jälleen aikaa, kun viimeksi blogiini päädyin kirjoittamaan, mutta päätin nyt (jälleen) ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa edes jotakin.

Nyt kun tässä lähestytään viimeisen viikon loppua ja joululomaa, se tarkoittaa myös sitä, että lähestytään joulujuhlaa: musiikin valinnaisryhmillä on siellä esityksiä. Ja koska 9lk. ja 8lk. on vain yksi ryhmä kumpaakin, minä olen siis siinä toisessa ryhmässä. Meillä 8lk. ryhmällä on neljä kappaletta joulujuhlissa esitettävinä: kaksi yhteislaulua ja kaksi esityskappaletta. Pari ihan perinteistä, kaunista joululaulua, pari on sitten hiukan jouluisia biisejä, muttei koko kansan tuntemia joululauluja.
Kappaleinamme ovat siis: Tulkoon joulu, Joulumaa, Walking in the Air ja Lämmin lumi peittää maan. Yritän tässä samalla kirjoittaessani opetella hiukan tätä Lämmin lumi peittää maan -kappaletta, jotta laulaisin sen edes hiukan oikein, vaikkei kappaletta tarvitsekaan ulkoa osata. Ei meidän mitään niistä neljästä tarvitse ulkoa osata. Muistan, että ala-asteella kaikki kappaleet piti aina osata ulkoa, eikä se ollut erityisen mukavaa.

Kävin muuten eilen katsomassa sen Hobitti-elokuvan ja voin sanoa, että kertaakaan en tylsistynyt sen 2h 50min aikana! Vaikka arvostelussa elokuva sai vain 3 tähteä, minä antaisin kyllä ainakin neljä ja puoli. Ellen jopa viisikin. Millään ei jaksaisi odottaa ensi talveen, ensi jouluun, kun trilogian toinen osa saa ensi-iltansa. Arvostelun Hobitti-elokuvasta voitte muuten lukea jossain vaiheessa toisesta blogistani!

Tänään oli sitten viimeinen koe ennen joululomaa ja ihan kiitettävästi meni^^. Todistukset saa sitten myös lauantaina, niin saa nyt nähdä..

Mutta minulla olisi jälleen kuvia Miukusta, jos vain jaksatte katsella neidin/mummon kuvia.


Se on sellanen tupsuhäntäinen vauva :'')
Mä taisin herättää sen: vähän sen näköinen.

Ilme = "Ruokaa!" Se on se nälkäisen kissan ilme :'')
Tuijotusta : )

Ja loppuun vielä Lämmin lumi peittää maan.

2 kommenttia:

  1. Se Hobitti oli kyllä aika hieno :'D Ooo.. En jaksaisi odottaa jatkoa..

    Ihanan pörröinen kissa.. :'D

    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sitä toitotin itsekin, etten millään jaksa odottaa vuotta, että sekin jatkuisi : DD

      Hihi, Miukulle välitän nämäkin terveiset : D

      Hyvää joulua myös sinne!

      Poista