lauantai 22. syyskuuta 2012

Farewell to Nova Scotia

Edellisestä postauksesta jo taas aikaa. Kiitän, että jälleen blogini on saanut lukijakuntaansa uuden jäsenen <33 Kiitos tästä.

Ja sitten vähän kuluneisiin kuulumisiin. Ei tässä mitään sen ihmeempiä ole tapahtunut. Säitäkään ei ole pidellyt, että olisin voinut lähteä etsimään otollista paikkaa jousiammunnalle jostain lähiympäristöstä. Jospa sitä viikonlopun aikana lähtisi. Olisi nimittäin kiva ampua jossakin muuallakin kuin kotona sisällä tyynyjä. Se ei ole oikein mieleeni. Siinä ei saa kunnolla harjoitustakaan, vaikka tähtäämiseen se on vallan mainiota. Olen huomannut kehittyneeni tähtäyksessä^^. Okei, en mitenkään kehuskele.. Vieläkin se on hakusessa :''D
Ja miten kiva sitä olisi kuvitella itsensä johonkin muuhun maailmaan missä oikeasti on ja ampua sitten luonnon helmassa. Tässähän rupeaa ihan hengelliseksi :''D

Te siis haluatte että teen novellin jostain tv-sarjasta. Laittakaapas kommentteja mistä tv-sarjasta ja kommentoin siihen sitten, että otanko ehdotuksen vastaan ;D Saa sinne kirjoittaa useammankin ehdotuksen. Kaikkia sarjoja en välttämättä ole katsonut, eli esim. mitään Frendejä tai Buffy Vampyyrintappajia ei sinne kannata kirjoitella. Mutta NCIS Rikostutkijoista Lostiin, Terra Novaan ja Alcatraziin käy kyllä muuten ;D Ja mielellään aihekin sitten, että millainen novellista saisi tulla^^ Odotan tätä haastetta innolla.

Löysin tässä toissapäivänä biisejä yhtyeeltä, joka esiintyi Verlan aika-tapahtumassa 4.-5.8.-12 : DD Laitanpas teille kuunneltavaksi yhden biisin heiltä. Mä tiedän, mutta tota rytmiä on kiva bilettää x))

 
 
Tämän myötä sitten kiitos ja ehdotuksia novellista tulemaan!

1 kommentti:

  1. Olis kiva joku Terra Nova ficci :) Joku katastorfi vaikka sinne ja sitten sitä pitää ruveta selvittämään.

    VastaaPoista