perjantai 31. elokuuta 2012

Uno, Dos, Três~

Edellisestä postauksesta on jo aikaa, mitä mä jälleen kerran joudun pyytämään anteeksi. Aika on kulunut, eikä ole ollut jaksamista / intoa tms. kirjoittaa. Teidän täytyy vain sopeutua postaustaukoihin..

Sitten varsinaiseen aiheeseen: mä taisin luvata, että kerron teille jotain Hämeenlinna-reissusta? Kuvia sieltä ei nyt ole luvassa, mutta kuulumisia sitäkin enemmän. Kokemus oli aivan mahtava, tykkäsin todella! Pidin ranneketta kädessäni vielä yli viikon markkinoiden jälkeen ;D Surullisin mielin leikkasin sen kädestäni pari päivää sitten.
Mutta se oli kerta kaikkiaan aivan ihana kokemus: kävellä siellä koko päivä keskiaikaisiin mekkoihin ja pukuihin sonnustautuneiden ihmisten keskellä Hämeen linnan läheisyydessä. Ai että <33 Ja jälleen kerran kohokohtana: Rohan tallien hevosturnajaiset! Mä sitten rakastan sitä, vaikka tulikin nähtyä viikonlopun aikana turnajaiset yhteensä neljästi. Ei niitä vain voi olla rakastamatta! Ratsastusnäytöksenäkin todella vaikuttava ja siihen lisäksi vielä ritarit haarniskoineen ja aseineen niin siinä on keskiaikahörhöt paratiisissa : DD Esimerkiksi minä. Ei voi sanoin kuvailla sitä tunteiden euforiaa. Vai miten sitä pitäisi kuvailla, en tiedä..
Toinen vaikuttava näytös oli Barbarian Horses. Ilmeisesti olivat Venäjältä. Esittivät taitoratsastusta, mikä oli myös enemmän kuin hienoa. Äärettömän taitavia! En osaa edes kuvailla niitä kaikkia temppuja, mutta yhdessäkin ratsastaja oli vain puolittain hevosensa selässä ja kykeni koskemaan kädellään hiekkaa O_O Siinä olisin minä ollut aivan paniikissa. Mutta sekin oli todella hieno! Kertakaikkiaan aivan mahtava viikonloppu, unohtamatta kaikkea muuta mitä siellä oli! Ja se, kun et tuntenut sieltä ketään ja saatoit kävellä aivan rauhassa. On nimittäin tosi ärsyttävää jos vastaan tulee joku tuttu ja sen kanssa pitää pysähtyä tunniksi, varsinkin silloin jos et itse tunne sitä.

Hämeenlinna-viikonloppu oli siis aivan taivaallista: lauantaina 6 tuntia ja sunnuntaina 4h, koska markkinat sulkeutuivat sunnuntaina 17.00 ja lauantaina oltiin siellä vielä ennen seitsemääkin ;DD Ja mentiin aamusta hieman kahdentoista jälkeen, koska puoli yhdeltä oli turnajaiset. Mitä vain turnajaisten tähden <3 Okei, ei mitä vain mutta melkein : DD Melkein mitä vain, tosiaan..

Okei, nyt kun on Hämeenlinna-kuulumiset hoidettu, voidaan siis kysyä mitä mulle nyt kuuluu. Nyt kuuluu ihan hyvää, koulu on mennyt mukavasti ja näin. Eipäs tässä sen suurempia.
Kaverin kanssa tuli käytyä linja-autolla Lahdessa tuossa viikko takaperin lauantaina. Löysin vain kolme DVD:tä, yhden pokkarin.. En mitään muuta. Uuden Sherlockin 1 kausi Citymarketista, Robin Hood ja Taivaan pilarit Anttilasta ja Palava maa-pokkari Suomalaisesta (kuuluu Bernard Cornwellin historialliseen sarjaan, josta olen joskus kirjoittanut).

Muuten: järjestän teille kyselyn piakkoin, että haluaisitteko te minun laittavan tänen joskus jonkin pienen novellin, jonka olen kirjoittanut tms. Kommentoikaas mitä olette mieltä jos vastaatte kyselyyn myöntävästi.

Ja vielä loppuun vähän musaa. Yksi, kaksi, kolme ;DD

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa tosi kivalle toi sun Hämeenlinna reissu! :) oivoih, ihana historian täytteinen viikonloppu.. Ensi vuotta sitten odotellessa ;)
    Ja tietysti sun kyselyyn: Ehdoton superhyper kyllä! Voit olla 100% varma, että tulen lukemaan sen, sillä kaikki sun bloggaukset sekä kirjoitukset, joita olen saanut lukea, ovat olleet todella hyviä! Voit olla varma, että multa kannatus novellille : D

    VastaaPoista
  2. Todellakin, ensi vuotta odotellessa ;D
    Voi kiitos! Mun täytyy vain mietiskellä millaisen novellin kirjoittaisin. Jospa siitäkin tulisi vaikka kyselyä =D

    VastaaPoista