torstai 9. elokuuta 2012

"Hei, ei se riitä et on mukavaa, sen täytyy olla paljon parempaa"

Ohhoh O_O Edellisestä postauksesta on melkein kuukausi aikaa. Anteeksi kauheasti, kun olen pakottanut teitä odottamaan niin kauan. Nyt siihen tulee muutos, kun päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa tänne.

Heinäkuu

Ensin voisin siis kertoa hieman kuluneesta heinäkuusta. Mitään ihmeellisempää ei oikein tapahtunut heinäkuussa postauksen jälkeen, ellei oteta lukuun 27.-29.7 olleita Hollolan keskiaikamarkkinoita, joilla olin sitten kaikkina kolmena päivänä. Oli todella mukavat markkinat ja erityisesti Rohan Tallien turnajaiset olivat mieleeni. Suosittelen^^ Naulitsin katseeni turnajaiskenttään siksi viideksikymmeneksi minuutiksi, jonka aikana haarniskoidut ritarit pitivät turnajaisensa. Haarniskat olivat oikeaa rautaa. Säälin heitä kuumalla helteellä.

No enivei, turnajaiset olivat siis kertakaikkisen mahtavat ;D Perjantaina oli erillinen show, mutta lauantaina ja sunnuntaina pääsi siis katsomaan turnajaisia. Oikeasti, minulla oli pitkään haaveena nähdä turnajaiset ja kuvittelin niitä päässäni: ja kazam. Mitähän ihmettä oikein tapahtui kun hokasin, että heei, täällähän on turnajaisetkin. Ohjelmalapusta jonka tulostin sitten huomiokynällä turnajaiset ja sinne siis ;D Kyllä oli mahtava elämys ja näkemisen arvoinen tosiaankin! Voitte vain kuvitella sen, te jotka ette ole vielä sitä nähneet =D

Nimipäivääkin vietin heinäkuussa, mutta eipäs silloinkaan mitään ihmeellisempää. Heinäkuu oli oikeastaan sellainen perus lomailukuukausi, jolloin ei tapahtunut mitään ihmeellistä.

Elokuu

Ei tätä olekuuta ole montaa päivää kulunut, mutta taidampas kertoa nyt niistä päivistä, joista te ette ole vielä kuulleet.

Ekat päivät meni sitten Hollolasta toipuessa, kunnes 4.-5.8 olikin sitten Verlan aika -tapahtuma, jonne suuntasin ilomielin, ensimmäisenä päivänä äidin kanssa ja toisena isovanhempieni. Molempina päivinä näin sitten taas turnajaiset.

Elokuu meinaa sitä että koulut alkaa ja palataan taas samaan arkeen. Itsellä koulu alkaa 14.8 ja kahdeksas luokka odottaa edessä kaikkine kommelluksineen o.o koska mä olen vanhentunut näin? Kammoksun ajatusta siitä, että ensi kesänä mulla on rippileiri ja vasta siihen oli viisi vuotta. Kommentoikaas jos teistä tuntuu samalta, että aika lentää ihan liian nopeasti^.

Itseasiassa tuntuu ihan hyvältä, että koulu alkaa: ei sen kannalta että saadaan opiskella tai jotain, vaan sen takia että näkee taas niitä kavereita, joita ei ole nähnyt kesän aikana kertaakaan tai sitten vain vilaukselta ja suurinpiirtein vain moikannut ^.^  On mukava nähdä kavereita ja kuulla mitä he ovat tehneet kesällä.

Ja mukavaa koulun alku on myös sen kannalta, että sinä viikonloppuna on keskiaikamarkkinat Hämeenlinnassa, Suomen suurimmat nimittäin. Alkaisivat jo perjantaina, mutta pääsen sinne vasta lauantaina 18.8 ja siellä meneekin sitten koko viikonloppu. Sieltä tulee sitten postauksia ja varmaankin kuviakin^. En tiedä yhtään. Sitä odotellessanne ;D

Olen huomannut, että lopetan nämä postaukset jotenkin hyvint tylsästi tai jotain o.o No nyt taas saatte tyytyä tällaiseen lopetukseen: kuunnelkaas Ressu Redfordia ;D

2 kommenttia:

  1. en millää jaksa mennä kouluu........ rupee hei lukemaa munki blogia, http://sannanblogiii.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä liityn lukijaksi sun blogiisi ;D
      Joo, eihän sitä haluaisi herätä aikaisin -.-''

      Poista