lauantai 16. marraskuuta 2013

Miehen mentävä matka-arkku, seassa onnenlantteja ja lapislatsulia

Juha Tapio - Lapislatsulia


Edellisestä postauksesta on jo ikuisuus. Olen pitkään ajatellut kirjoittavani, mutta sitä ei vain ole saanut aikaiseksi. Viimeksi postausta on tullut heinäkuussa, jonka jälkeen on tullut koettua vaikka minkälaista: muutamat keskiaikamarkkinat, yhdeksännen luokan alku, Luukaupunki elokuvateattereissa, liput Juha Tapion keikalle ynnä muuta sellaista.

Sen voin ihan yleiskäsitteenä ilmaista, että keskiaikamarkkinoihin ei kyllästy koskaan. Niillä jaksaa käydä, vaikka olisi kuinka useilla käynyt. Ensi kesänä Hollola, Turku, Hämeenlinna, Verla ja luultavasti myös Tuusula. Rohan talleilla on myös ensi kesänä aivan uusi show. Odotan sillä enemmän kuin innolla.

Yhdeksättä luokkaa on tässä taivallettu kohta kouluvuoden puoliväliin asti ja hyvin on mennyt. Tavallista meininkiä. Ei mitään sen ihmeellisempää. Tuntuu kuitenkin todella oudolta, että yhteishaku on tulossa eteen ja peruskoulu saa päätöksensä. Seuraavana etappina on lukio.

Tässä on mennyt jotenkin rutiini tähän kirjoittamiseen, enkä oikein osaa ajatella, mitä seuraavaksi pitäis sanoa. Voisin oikeastaan hakea uudestaan sitä ideaa kysymällä teiltä, että millaista postausta kaipaisitte;
  • Kertoisinko lisää itsestäni?
  • Jostain mielenkiinnonkohteestani; mistä (kirjoittaminen, lempielokuvani ynnä muut)?
  • Vai jotain ihan muuta?
Kommenttia saa laittaa^^. My day ei toimi, koska videopostaukset eivät ole alaani. Lupaan tehdä tämän kyseisen postauksen, jota toivotte, vielä tämän vuoden puolella.

Sen voin vielä tähän loppuun sanoa, että Vain elämää. Uusi kausi, mikä sai mut taas kuuntelemaan musiikkia ihan hulluna. Ja sen lisäksi sain tuossa hankittua liput Juha Tapion keikalle, joka on 15.12. Kyseisen miehen musiikissa on vain jotain sellaista, mikä saa mut aina hymyilemään ja laulamaan mukana, tanssahtelemaan ja muuta. Kuunnelkaa esimerkiksi tuossa postauksen alussa linkkinä oleva biisi (otsikko on samaisesta biisistä).

Mutta oli kiva teille taas kirjotella, tavataan taas. Pistäkää kommenttia tulemaan.

3 kommenttia:

  1. Mahtava saada sulta taas uutta bloggausta, ettet ole minnekään maan alle ehtinyt vetäytyä! :D Ja bloggausehdotuksena multa voisi olla tuollainen yhdistelmä noita "kerro enemmän itsestäsi" ja "joku mielenkiinnonkohde" :D eli kerrot jostain mistä tykkäät ja sit kerrot siinä samalla mikä merkitys sillä on sulle ja miten tykästyit kyseiseen kohteeseen ja näin.. vähän ehkä sellainen taiteellinenkin teksti, jos ymmärsit mitä tarkoitin :D
    ja toisena toiveena voisi olla vaikka jonkun sortin novelli kenties neiti bestseller-kirjailijalta.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada sulta kommenttia! Ei ei, täällä mä olen edelleen. Kiitos näistä ehdotuksista, laitetaan korvan taakse - vaikka tästä heräsi jo heti idea yhteen postaukseen, joka varmaan tylsistyttää teidät kaikki kuoliaiksi. Ja voin kirjoitella jonkin novellin ja laittaa tänne. Aha, bestseller-kirjailija? Kiitos tästä, rakas ystävä :3 Näkemisiin.

      Poista
  2. hahahaha :D en usko että se tylsistyttää meitä ketään kuoliaaksi! : D ja novelleja odotellessa ;)
    btw, mä muuten haastoin sut mun blogissa! Joten käyppäs kurkkimassa sieltä..! : D
    http://happylifeinwonderland.blogspot.fi/

    VastaaPoista