lauantai 30. marraskuuta 2013

My stereo don't play love songs at all



Hei taas. Kiiski haastoi minut ja mikäs tässä, ajattelin saman tien vastata tähän haasteeseen kuunnellen ylle linkattua biisiä, joka piristää mun fiilistä tällähetkellä tosi paljon. Muttamutta...


Säännöt :
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3.Haastetun pitää 11 kysymystä uusille haastetuille.
4.Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5.Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
 
 
11 FAKTAA CLEARWATERISTA
 
  1. Mä olen hirvittävän huono aamuherääjä. Varsinkin kouluaamuisin herääminen seitsemältä tuottaa mulle kamalaa tuskaa ja yleensä kellon soimisen jälkeen hautaudun sinne peiton alle piiloon päivää ja kylmyyttä, kunnes joku (yleensä se on äiti) tulee mut herättämään ja mun on pakko alistua. Viikonloput ja lomat ovat siis mun parhaita kavereitani.
  2. Mä tunnen samaistuvani tosi moniin elokuvien/tv-sarjojen/kirjojen hahmoihin ja näen monissa hahmoissa tosi paljon samaa, mitä mussa itsessäni on. Tällä hetkellä kaikkein pelottavinta on, että Varjojen kaupungit-sarjan hahmo Simon Lewis vastaa luonteeltaan (ainakin elokuvassa) mua itseäni ihan liikaa.
  3. Ja jatkaakseni vielä tästä elokuvateemasta; yleensä mun kaikki lempparit on miehiä. Syytä tälle en tiedä. Ainoat naishahmot, joista olen vähään aikaan tykännyt, ovat molemmat peräisin Nälkäpelistä: Katniss Everdeen ja Johanna Mason. Ja tähän listaan kuuluu myös Taru Sormusten herrasta ja Hobitti -elokuvissa esiintyvä haltianoita Galadriel.
  4. Muuttaisin mielelläni Englantiin, Irlantiin, Uuteen-Seelantiin tai Amerikkaan jonakin päivänä, jos vain mahdollisuus olisi, sekä rahaa tietenkin.
  5. Mulla on monia sankareita, mutta vain kaksi heistä on elänyt/elää oikeasti. Toinen heistä, joka on tiettävästi oikeasti ollut elossa, on Davy Crockett, joka kuoli Alamon taistelussa 1836. Muut mun sankarit ovatkin sitten Sherlock Holmes, Thorin Tammikilpi ja pari muuta. Jääköön arvoitukseksi se toinen oikeasti edelleenkin elävä sankarini.
  6. Mulla on taipumus alkaa ajatella englanniksi, jos luen pitkään englanniksi kirjoitettua tekstiä. Ja huomaan myös puhuvani yksikseni englantia sen jälkeen, jos lausun ajatukseni ääneen. Se on toisinaan rasittavaa huomata.
  7. Lempiaineeni koulussa ovat äidinkieli ja historia, sekä englanti. Ketäänhän tämä tieto ei kiinnostanut, mutta eipäs se nyt haittaa.
  8. En voi lukea itseäni kovin seuralliseksi ihmiseksi. Viihdyn muutaman ihmisen porukassa, koulussa mun läheisiin ystäviin kuuluu neljä tyttöä, joiden kanssa vietän eniten aikaa. Viihdyn myös hyvin yksin.
  9. En omista kosketusnäyttöpuhelinta.
  10. Saan inspiraatiota kirjoittamiseen joskus ihan oudoistakin asioista; kissan kanssa parvekkeella käymisestä, jostain yksittäisestä sanasta, tanssiharkoista koulussa jne.
  11. Vihaan sitä, jos ihmiset taivuttavat joiden elokuvien/kirjojen/tv-sarjojen hahmojen nimet väärin. Jos joku vaikka taivuttaa Legolas-nimen genetiiviin Legolasin sijasta Legolaksen, mua alkaa ärsyttää.
 
11 KYSYMYSTÄ CLEARWATERILLE
 
1.) Jos saisit olla joku taivaankappele, mikä olisit? Miksi olisit juuri tämä?
- Haluaisin olla tähti. Syytä tälle en tosiaankaan tiedä, se tuli ensimmäisenä mieleen. Tähdet ovat kauniita ja luovat tunnelmaa ja antavat inspiraatiota.

 2.) Pahin pelkosi?
- Myönnän pelkääväni kuolemaa. En liioin omaa kuolemaani, koska olen jo hyväksynyt sen, että kaikki täältä lähtevät joskus. Pelkään lähinnä läheisten ihmisten kuolemaa ja sitä, miten se vaikuttaa muhun itseeni, sillä on erinnäisiä mainitsemattajättämiäni tapahtumia/tilanteita, jotka ovat muuttaneet mua ihmisenä.

 3.) Kuvaile yhdellä kuvalla sun tämän hetkinen tunnetilasi.

 4.) Jos saisit mahdollisuuden muuttaa minne tahansa maahan/kaupunkiin joka sijaitsee tällä planeetalla, minne muuttaisit? Miksi?
- Muuttaisin luultavasti joko Uuteen-Seelantiin sen kauniiden maisemien takia, joita voisin katsella kaiket päivät; tai Englantiin, sillä maalla on kiehtova historia ja niinikään kauniit maisemat; tai Irlantiin, lähes samasta syystä kuin edellinen.

 5.) Uskotko johonkin yliluonnolliseen?
- Uskon, mutten ihan rajattomasti. Uskon, että kuoleman jälkeen voi olla elämää, ja että jonkinlaisia aaveita voi olla olemassa, sekä taikuutta. Ja enneunet voivat myös olla mielestäni mahdollisia.

 6.) Lempikukkasi?
- Tykkään ruusuista, sillä niiden väreihin liittyy symboliikka, joka antaa inspiraatiota. Ruusut ovat myös kauniita ja on mukava miettiä, miksi ruusun antaja on antanut juuri sen värisen ruusun esim. rippijuhlien jälkeen.

 7.) Eniten sinulle merkinnyt hetki elämässäsi?
- Kaikki hetket ovat merkittäviä, koska milloinkaan ei tiedä, milloin täältä lähdetään. Varmaankin kuitenkin merkittävimpiin kuuluvat kaikki elämän onnelliset hetket ystävien ja läheisten kanssa.

 8.) Yleisin susta sanottu vertauskuva? Eli millaiseksi ihmiset yleensä vertaa sua.. Esim. Matti, sä olet tuollainen bodari.
- Kuulen tosi harvoin vertauskuvia itsestäni. Kuulin tosin kerran, että olen vähän susimainen. 

 9.) Lähestyvän joulun kunniaksi: Mielestäsi kaunein joululaulu? Jos et pidä mistään joululauluista, skippaa kysymys ja kerro, mikä on ensimmäinen asia sun oikealla puolella ja kerro sen esineen tarina/siihen liittyvä tarina.
- Kaunein joululaulu on Varpunen jouluaamuna.

 10.) Suurin ei-salainen unelmasi?
- Se, että saisin joskus kirjoitettua oman kirjan.

 11.) Kumpi tuli mielestäsi ensin, kana vai muna? Perustele.
- Ihana kysymys, hih. Mielestäni ensin oli kana, koska Jumala loi kanan, joka sitten muni munan. Yksinkertaista, eikö vaan?
 
 
KYSYMYKSET HAASTETUILLE
 
1) Mitä inhoat kaikkein eniten?
2) Onko sinulle tapahtunut koskaan mitään sellaista, mitä et ole tahtonut uskoa todeksi?
3) Mitä teet tämän haasteen lisäksi juuri nyt?
4) Mikä oli viimeisin lausumasi sana?
5) Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.
6) Mihin kiinnität ensimmäisenä ihmisessä huomiota?
7) Onko sinun vaikeaa sopeutua uusiin paikkoihin tai tottua uusiin asioihin?
8) Mitä vasemmalla puolellasi on juuri nyt?
9) Kumpi on tärkeämpää; maallinen omaisuus vai henkinen terveys?
10) Mikä on kaikkein helpointa sinulle?
11) Missä koet olevasi hyvä?
 
 
HAASTETUT
 
11 on vähän suuri määrä, koska en edes omien muistikuvieni mukaan lue niin montaa blogia. Tai luen, mutten niin aktiivisesti, joten (kun takaisin ei kerran saa haastetta heittää), tässä on nyt yksi:
 

1 kommentti:

  1. Mä teen ton kun tässä nyt kerkiän näiden kiireiden keskellä :D

    VastaaPoista