lauantai 22. kesäkuuta 2013

And i believe it, i believe it

Ihan ensiksi, myöhässä, hyvää juhannusta kaikille lukijoille. Ja samalla hyvää kesälomaa. Itse pääsin kahdeksannelta luokalta tokariin tyytyväisenä, keskiarvolla johon tähdättiin, eli 9.0. Voin rauhassa siirtyä yhdeksännelle luokalle.

Nyt kesäloman alussa olen ollut vain kotona, en ole käynyt oikein missään. Konfirmaatio oli 26.5. sillä kävin iltariparin, kuten varmaan kerroinkin edellisessä postauksessa (en muista enää). Meillä oli mahtava porukka, mahtavat isoset ja mahtavat opet, kiitos teille kaikille <3 Isoisoiso kiitos; rippikoulu on elämys, koki sen miten tahansa. Kohti isoskoa sitten vain ^^ (oma isonen melkein pakotti minut menemään isoskoon, joten kai on mentävä : ).

Kesääni on liittynyt aika paljon kirjojen lukemista. Sain kirjallisuusdiplomin, ja opettaja antoi samalla minulle kirjan Miss Farkku Suomi. Sitä en ole vielä lukenut, mutta ensimmäisenä kesälomalla luetuna kirjana on Kenn Follettin Taivaan pilarit, 1008 sivuinen kirja, jota aloittelin jo toukokuun loppupuolella. Olen nähnyt tästä kirjasta tehdyn tv-sarjan jo aiemmin ja sanon rehellisesti, että tykkään kyllä. Kirjassa kuvailu oli kuitenkin aika rankkaa, mutta sisällöltään hyvin hieno kirja. Samoin kuten tv-sarjassa on aika raakojakin kohtauksia, mutta tarina sisällöltään on kaunis. Jossain vaiheessa kirjoitan arvostelun tästä kirjasta toiseen blogiini ja tv-sarjasta myös, kun katson sen tässä jälleen läpi.

Odottelen kovasti Turun keskiaikamarkkinoita, jotka ovat siis ensi viikolla ja kestävät neljä päivää. Äidin kanssa sinne on tarkoitus mennä perjantaina ja sunnuntaina. Perjantaina tapaan markkinoilla erään ystäväni (tämän lukeva ystävä tietää olevansa kyseessä) ja odotan sen vuoksi markkinoita vielä enemmän: pääsemme yhdessä katsomaan Rohan tallien Pyhän Antoniuksen tulet! Aivan fantastista! Otan kuvia pitkin markkinoita ja voin sanoa, että nyt jaan teille kuvia siitä, miltä markkinoilla näytti, kun aikaisemmin en ole sitä tehnyt. Ja tietysti muutenkin kuulumisia markkinoiden tiimoilta^^. Sitä saatte kuitenkin odotella sellaisen viikon verran. Mutta nyt, viettäkää kivaa kesälomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti