lauantai 5. tammikuuta 2013

Birthday with the Hobbit

Tänään siis ollaan tässä vietelty 15v syntymäpäivää (olenko jo niin vanha?). Päivä on mennyt aivan normaalisti, eipä tässä mitään ihmeellisempiä.
Syntymäpäivälahjaksi sain kummeilta kirjaversiona Sotahevosen, äidiltä pörrösukat (<333) ja liput tämän päivän näytökseen Hobittiin klo. 17, josta palailin tunti sitten ja mummi ja ukki antoivat vain rahaa, jotta saan ostaa jotain kivaa.

Rakastan Hobittia edelleen, voisin käydä katsomassa sen aina vain uudestaan ja uudestaan. En jaksaisi millään odottaa Smaugin autioittamaa maata. No, onpahan jotain miksi odottaa tämänkin vuoden loppua. Silloin tulee myös Nälkäpeli - Vihan liekit -elokuva. Tänä vuonna ei muuten olekaan paljoakaan mitään, mitä täytyisi käydä katsomassa Finnkinon puolella.

Muuten tässä mennään ihan mukavalla fiiliksellä. Tuosta torstaisesta ketutuskohtauksesta ollaan päästy yli ja mietinnässä on, että milloin sitä oikein kaikkea kirjoittelisi (nyt nimittäin pörrää päässä vaikka mitä ideoita Hobitistakin). Ja tänne blonginkin puolelle pitäisi jokin juttu saada. Siirrän sitä nyt taas ja sanon, että se tulee luultavasti olemaan Hobittiin liittyvä. Mutta saatte odottaa sitä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti