tiistai 29. toukokuuta 2012

Jaksaisko nää viimeset neljä päivää?

...tuntuu ettei. Mitä lähemmäs kesälomaa päästään, sitä enemmän musta tuntuu, että mun pitäis vaan aamulla jäädä nukkumaan :D Kesäloma sekottaa ajatukset..

Eilen oli siis maanantai. Taas. Ja meillä oli vain kolme "normaalia" oppituntia. Okei, matikan tunnilla katsottiin Jali & suklaatehdasta ja äikän tunnilla mentiin ulos pelaamaan lautapelejä. Ruokkiksen jälkeen lähdettiin urheilukeskukselle katsomaan jalkapallopeliä. Mielestäni sekä poikien että tyttöjen peli päättyi 0-0. En ollut ihan ajan tasalla, sillä en seurannut puoliakaan. Näkyi siellä luokalta lähtenyt kamukin, joten aika meni hänen ja kahden muun kamun seurassa oloon.

Tänään meillä oli sitten retki Kinnankoskelle ja sieltä Seelammelle. Nastolan ainut koski tämä Kinnankoski tietääkseni. Harmi vaan, ettei mulla sattunut olemaan kameraa, jotta olisin kuvia voinut ottaa :(( Menen sinne kuitenkin varmaan kesällä äidin kanssa, joten jos silloin sattuisi kamerakin mukaan =D
Kävellen mentiin. Kyllähän siinä muutama kilometri kertyi. Suurin osa käveltiin metsän läheisyydessä. Kinnankoskelle mennessä oli sellainen sievä metsäpolku, jossa kävellessäni mä tunsin olevani ihan taivaassa! Se oli niin ihanaa *sanoo "Eräjorma"*
Se oli kyl kivaa. Seelammen laavulle pysähdyttiin ja sielä viivyttiin muutama tunti ja sit lähettiin kävellen takasin. Puol yhdeltä päästiin.

Huomenna koulussa sitten jotain suunnitusta ekat 3h ja sitte 2h opettajan johdolla jotain muuta. Ties mitä kamalaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti