torstai 5. huhtikuuta 2012

Testailua

Oho, multahan on jäänyt monen päivän bloggaukset väliin! Anteeksi siitä, rakkaat jäseneni - joita on tullut jälleen yksi lisää =D Kiitos siitä, ystäväiseni.
Mutta, ei tässä ole mitään tapahtunut näiden päivien aikana, joina en ole blogiin päivittänyt. Elämäni on ollut sitä tavallista.
Tänään mä tosin ajattelin laittaa teille testien tuloksia, joita olen tehnyt esimerkiksi sivulla www.hpfanit.vuotis.net
Käykää tekin kokeilemassa osiosta Ajanvietettä ja sieltä Testaa itsesi tai Testaa taitosi. Minä kokeilin suurinpiirtein kaikkia testejä =D

Kummitustesti kertoo...



Sinä olet Melkein päätön Nick, alkujaan Sir Nicholas de Mimsy Porpington. Suurin surusi on, että et ole todellinen päätön kummitus, huolimatta siitä, että sait ennen kuolemaasi 45 kirveeniskua niskaasi. Tumpeloita, nuo pyövelit! Olet Rohkelikon tupakummitus.


Huispauspaikkasi...


Pitäjä.


Mihin tupaan kuulut?


Rohkelikko.


Kuka Pimeyden voimilta suojautumisen opettajista olet?

Olet ymmärtäväinen ja kiltti ihmissusi, mutta silti aikuiset velhot ja noidat pelkäävät sinua. Joskus on kovaa olla erilainen. 


Millainen Potter-fani olet?


Sinä olet... FICCIFRIIKKI!
Rowling kirjoittaa etanan vauhtia, mutta ei se mitään. Sinulla riittää mielikuvitusta luoda omat Harry Potter -tarinasi.


Millainen lohikäärme olisit?



Sinä olet hebridienmusta!

Olet kotoisin Britanniasta ja olet melko pahansisuinen. Olet aika kookas lohikäärme ja sinulla on hyvin karkeat suomut, kirkkaanpunaiset silmät sekä rivi partaveitsenteräviä kohoumia selässäsi. Lempiravintoasi on peurat, mutta välillä saatat popsia koiria tai lehmiä.


Ollivanderin taikasauvakauppa; millainen taikasauva sinulle sopisi?

Taikasauvasi on mäntyä. Se on kaksitoista tuumaa pitkä, ja sisältää ruusukvartsia. Taikasauvasi soveltuu erityisesti liemien luomiseen.


Entinen Elämäsi; Punurmion ennustus


Punurmio katsoo syvälle kristallipallonsa uumeniin ja lausuu hennolla äänellä:
Kristallipallossani näen että olit velho edellisessä elämässäsi.
Synnyit jossakin päin tämän päivän Borneota noin vuonna 575.
Olit animaagi.

Luonteeltasi olit edellisessä elämässäsi totuuden etsijä. Saatoit ehkä nähdä tulevat elämäsi. Olit muiden mielestä idealisti.
Edellisessä elämässäsi opit että sinun kannattaa kohdella ihmisiä ystävällisesti. Yritä vielä oppia ymmärrystä ja myötätuntoa.


Eli sellaisia tuloksia minulla kaikista mukavista testeistä. Osa tuloksista yllätti minutkin; Lupin, Rohkelikko.. En olisi heti uskonut =D
Ainiin, kokeilkaa vaikka valmistaa pergamenttia kahviohjeella - jos vain vanhempanne kestävät sitä, että kulutat kahvia =D
Tai sitten proppausta. Itse ajattelin testata Hermionea tai Ginnyä. Joku Sirius tai Remus olisi myös mukava kokeilla =D Sitten vain jonnekin punanaamioon tai vastaavaan =DD

Kivoja hetkiä testien ja ajanvietteiden parissa!

Laitan teille uuden biisin Jennifer Lopezilta ja Pitbullilta kuunneltavaksi:










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti